Maatkasten | Deckers Marc - Antwerpen

Maatkasten - onze visie;


Deckers marc cvba biedt u maatkasten van zeer degelijke kwaliteit. Deze kwaliteit wordt gegarandeerd door de materialen waar wij mee werken en door onze vak kennis die wij hebben voor het plaatsen van maatkasten. Onze maatkasten passen perfect in het beeld van de hedendaagse architectuur. Bij deckers marc bepaalt U hoe uw maatkasten er uit zullen zien. Samen met onze verkoper kan u elk detail aan uw kast zelf bepalen. Elke maatkast die voor u ontworpen wordt, zal uniek zijn in zijn soort. Op deze manier zal u er voor zorgen dat uw interieur nog net iets anders is dan elk ander interieur. Wij beschikken daarbij ook over een tekenprogramma zodat u uw eigen ontworpen maatkast reeds kan bewonderen via de computer. Wenst u ook te genieten van dit laatste extraatje, dan is dit mogelijk tussen 19.00 en 20.30. Indien mogelijk gelieve wel eerst te verwittigen zodat dit zeker goed ingepland kan worden en wij u de service kunnen bieden die u verdient.


maatkasten maatkasten

Maatkasten - ons aanbod;


U kan deckers marc cvba terecht voor zowel maatkasten in een modern interieur als voor maatkasten in een klassiek interieur. Bij ons maken wij gebruik van twee soorten deuren bij maatkasten: Maatkasten met draaideuren of schuifdeuren. Wij geven u zelf de keuze voor het bepalen van elk hoekje en kantje aan uw maatkast. Zo bepaalt u zelf de kleuren, afmetingen, stijl, ... voor zowel de binnen als de buitenkant van uw maatkasten. Het is mogelijk zowel glazen deuren als houten deuren te kiezen bij uw maatkasten. Wenst u een maatkast met glazen schuifdeuren bieden wij u ook een enorm aanbod aan kleuren voor deze glazen deuren. Onze verkoper in de toonzaal te kalmthout - Antwerpen - zal u bijstaan bij uw keuze van uw soort deuren. Als u wenst kan u altijd enkele foto's nemen van het bestaande interieur zodat wij mee kunnen helpen bij het bepalen van de stijl waar u naar op zoek bent. De schabben die wij gebruiken zijn 25 mm dik, in tegenstelling tot onze meeste concurenten die 18mm gebruiken, dit zorgt voor een nog langere levensduur van uw maatkasten omdat het praktisch onmogelijk is dat uw schabben zullen doorhangen. Deckers Marc cvba biedt u daardoor dus een enorm voordeel tegenover de concurrentie en qua prijs scheelt dit bijna niets. U kan tevens ook bij ons terecht voor allerlei soorten kasten op maat zoals bijvoorbeeld tv-kasten.


Maatkasten - voordelen;


  • Onze maatkasten hebben een langere levensduur dan bij de concurrentie.
  • U bepaalt zélf elk detail van uw maatkasten. Hierdoor zal uw kast perfect bij het interieur en uw persoonlijkheid passen.
  • Maatkasten besparen enorm veel ruimte. Elke vierkante centimeter kan als nuttige ruimte gebruikt worden als u kiest voor het plaatsen van maatkasten
  • Als u maatkasten plaatst kan u er zeker van zijn dat ze altijd hun dienst zullen doen. Maatkasten hebben immers een levenslange levensduur
  • Uw maatkasten hoeven niet onbetaalbaar te zijn. U kiest zelf de materialen volgens uw budget.