Samengesteld parket | Deckers Marc - Antwerpen

Samengesteld parket - wat is het;


Samengesteld parket is opgebouwd uit drie lagen: Een toplaag van circa 4mm, een tussenlaag van massief hout van circa 8mm en een onderlaag van circa 2mm. Soms wordt samengesteld parket opgebouwd uit twee lagen in plaats van drie: toplaag van circa 4mm en de onderzijde is dan in multiplex (circa 10mm). Het speciale aan samengesteld parket is dat de drie lagen telkens haaks op elkaar verlijmd zijn. Dit is gedaan zodat de werking van de parket opgevangen wordt door de lagenstructuur en uw parket dus veel stabieler zal zijn en dus veel minder zal bewegen. Zo wordt het scheluw trekken van uw hout ook tot een minimum herleid. Ook het uitzetten en krimpen van uw hout wordt op deze manier gevoelig verminderd. Deze vloer is door deze eigenschappen zeer geschikt voor op vloerverwarming geplaatst te worden. Als deze vloer op de juiste manier onderhouden wordt, kan men er vele jaren van genieten.


Samengesteld parket - ons aanbod;


Er zijn bij deckers marc c.v.b.a verschillende houtsoorten te verkrijgen voor samengesteld parket zoals: (eik, teak, afzelia, notelaar, merbau, jatoba, wengé, bamboo (en verouderde parketten).


samengesteld parket samengesteld parket

Bij ons in de toonzaal te Kalmthout - Antwerpen - kan u korting krijgen op de samengesteld (verouderde) parket van 25cm breed (geplaatst of niet geplaatst, houtsoort eik).


Samengesteld parket - Olie of vernis?


Samengesteld parket moet ter plaatse niet meer geschuurd worden en dat zorgt er dus voor dat er geen stof zal te pas komen bij het plaatsen van uw samengesteld parket. U hebt zelf de keuze tussen reeds behandeld samengesteld parket of te behandelen samengesteld parket met olie of vernisnaar uw keuze.
Als u kiest voor reeds behandeld samengesteld parket kan u deze parket de dag nadien al volledig gebruiken.
Als u kiest voor te behandelen samengesteld parket kan u deze parket al volledig gebruiken na 2 dagen. Als u kiest voor olie, zal uw samengesteld parket een heel natuurlijk uitzicht hebben en de tekeningen op de planken zullen op deze manier volledig tot hun recht komen. Een voordeel aan het gebruik maken van een olie is dat, wanneer u vlekken maakt op uw vloer deze gemakkelijk plaatselijk bijgewerkt kunnen worden. Als u kiest de vloer te behandelen met vernis, komen er in het algemeen minder snel vlekken op de vloer omdat het hout voorzien is van een dichte beschermingslaag. Het nadeel aan een verniste vloer is, dat wanneer u de vloer beschadigt, u de vloer niet plaatstelijk zal kunnen bijwerken. Is het de eerste keer is dat u een vloer moet behandelen? Dan is het mogelijk een eenvoudig te volgen stappenplan te vragen bij ons in de toonzaal. Hierin wordt op een eenvoudige manier uitgelegd wat u juist moet doen op welke vloer.


Samengesteld parket - referenties;


In onze toonzaal te Kalmthout - Antwerpen - zijn verschillenden stalen samengesteld parket tentoongesteld. U beslist zelf, in samenspraak met onze verkoper in de toonzaal, over de dikte (11mm – 15mm – 21mm) en de breedte (14,8cm – 18,8cm – 25cm) van uw parket om zo uw uniek karakter te verkrijgen. Op aanvraag kan er een bezoek gebracht worden aan onze klanten, in de provincie Antwerpen, waar u een geplaatst samengesteld parket kan zien. Elke vloer die u vindt op de foto's kan u in Antwerpen en omstreken bezichtigen.


Als u kiest om uw samengesteld parket zelf te plaatsen kan u de geschikte lijm en afwerkings producten hiervoor ook bij ons in de toonzaal te Kalmthout - Antwerpen - kopen.