Parket Antwerpen | Deckers Marc

Parket Antwerpen - onze visie;


Deckers Marc cvba biedt u een ruime keuze aan verschillende soorten hoge kwaliteit parket (Traditioneel parket en Samengesteld parket) in onze toonzaal te Kalmthout - Antwerpen. Wij zorgen er voor dat uw houten vloer steeds stijlvol, duurzaam en vol zorg geplaatst zal worden bij u in huis. Parket kan uw huis het unieke karakter geven waar u naar op zoek bent. Een mooie houten vloer straalt immers in elk interieur. Momenteel focussen wij ons vooral op het plaatsen van parket in Antwerpen en omstreken.


parket parket

Zowel onze Traditioneel parket als Samengesteld parket is van zeer degelijke kwaliteit. Elke vierkante meter parket dat door ons geplaatst wordt, wordt persoonlijk door ons zelf nagekeken en wij kunnen u garanderen dat deze parket in perfecte staat geplaatst zal worden bij u thuis.


Deckers Marc cvba zorgt voor een perfecte mix tussen prijs en kwaliteit. Indien u Traditioneel parket iets te duur vindt kan u altijd een zeer mooi en degelijk Samengesteld parket kiezen. Bij Deckers Marc cvba zijn verschillende houtsoorten voor uw vloer verkrijgen zoals: Eik, notelaar, esdoorn. Tevens bieden wij u ook een ruime keuze uit zeer mooie exotische houtsoorten zoals: Afromosia, afzelia, kambala, teak, wengé, jatoba, merbau en zebrano die geplaatst kunnen worden in zowel traditioneel parket als in samengesteld parket.


Parket Antwerpen - onderhoud;


Ook na de plaatsing zal uw parket de nodige aandacht nodig hebben voor uw vloer in perfecte staat te houden. Daarom kan u bij ons terecht voor een specifieke behandeling voor elke kwaliteit parket met de benodigde producten. Deze producten zijn tevens ook te koop bij ons in de toonzaal. Als het de eerste keer is dat u deze producten gebruikt is het mogelijk om een eenvoudig stappenplan te vragen waarbij stap voor stap uitgelegd wordt hoe u dit specifiek product dient te gebruiken voor uw vloer. Het is tevens ook belangrijk dat de luchtvochtigheid na de plaatsing binnen de perken gehouden wordt. De relatieve luchtvochtigheid moet steeds tussen de 40% en 60% liggen, dit kan eenvoudig gemeten worden met een hydrometer. Als uw luchtvochtigheid te laag is, kan het hout krimpen waardoor u spleetvorming kan krijgen. Is de luchtvochtigheid te hoog kan het zijn dat uw hout zal uitzetten. Dit probleem kan je in bijna élk geval oplossen met het plaatsen van een bevochtiginstoestel (te droge lucht) of een ontvochtigingstoestel (te vochtige lucht). Is uw parket in Antwerpen geplaatst en wenst u een demonstratie van hoe u uw vloer moet onderhouden, dan is dit op aanvraag ook mogelijk!


Parket Antwerpen - referenties;


Wij kunnen u verschillende stalen parket laten zien bij ons in de toonzaal te Kalmthout - Antwerpen - en op aanvraag kan er een bezoek gebracht worden aan onze klanten waar u geplaatst parket, in Antwerpen, kan zien. Elke parket die u vindt op de foto's kan u in Antwerpen en omstreken bezichtigen.


Parket Antwerpen - tijdelijke acties;


Bij ons in de toonzaal te Kalmthout - Antwerpen - kan u korting krijgen op de samengesteld (verouderde) parket van 25cm breed (geplaatst of niet geplaatst, houtsoort eik). Dit aanbod is enkel geldig voor het plaatsen van parket in Antwerpen en omstreken.